LUBIMKI

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » LUBIMKI » Кушать подано... » Торты для малышей


Торты для малышей

Сообщений 31 страница 32 из 32

31

На что уж меня сейчас на выпечку пробивает, но торты все-таки не люблю. Полюбоваться - да, а есть - это не ко мне. )) Готовила бы с удовольствием: такое поле для деятельности. Но и Софке неполезно, а мужу так даже вреднее трудно придумать: он постоянно с лишним весом борется, сейчас так особо. Плюс, ему жирное нельзя из-за желного пузыря, были проблемы. Так что, я просто восторженный зритель. )))
Я больше по пирогам, и то сейчас себя сдерживаю.

0

32

Не помню кто-то спрашивал закинуть рецепт шоколадного торта. Я нашла СУПЕР-торт! Очень легкий и такой ВКУСНЫЙ!!!! После одной неудачной попытки одного рецепта я задалась целью найти классный рецепт. Нашла вот этот, обалденный тортец!!!

На английском правда рецептик...

Carnation chocolate fudge cake

Serves: 12

Preparation time: 15 Minutes

Cooking time: 20 - 25 Minutes

You will need

397g can Carnation Caramel(это типа нашей сгушенки)
175g (6oz) self-raising flour
2½ tablespoons cocoa powder
1 teaspoon bicarbonate of soda
150g (5oz) caster sugar
2 eggs
150ml (¼pt) corn oil
150ml (¼pt) milk
2 teaspoons vanilla extract
125g (5oz) dark chocolate (70% cocoa solids)
1 tablespoon icing sugar (это сахарная пудра)

Method

Preheat the oven to 180°C, 350°F, Gas Mark 4.
Base line 2 x18cm (7”) sandwich tins with baking parchment.
Sift the flour, cocoa and bicarbonate of soda into a bowl and stir in the sugar.  In a jug measure the oil and milk, then add the eggs, one teaspoon of vanilla and mix together with a fork until combined.  Beat two tablespoons of the caramel until smooth and whisk into the egg and oil mixture.  Combine the wet with the dry ingredients and mix well. The cake mix will be quite wet.  Pour the mixture into the tins and bake in the centre of the oven for 20-25 minutes until springy to the touch.

Cool the cakes in their tins and then turn out onto a wire rack.  Remove the baking paper and cool completely. 
Melt the chocolate in short bursts in the microwave, stirring until smooth.  Add the remaining caramel and vanilla to the chocolate and beat well until smooth and glossy.  Sift in the icing sugar and combine thoroughly.
Place one half of the cake onto a plate, spread with a generous amount of the frosting and top with the other sandwich half.  Spread the remaining frosting over the top of the cake and down the sides to cover completely.  Leave to set and cut into slices.

Очень вкусно получится, гарантирую!

0


Вы здесь » LUBIMKI » Кушать подано... » Торты для малышей